annaleee.blogg.se

Den här bloggen handlar om min och Olivias första och andra resa till Koh Lanta i Thailand. Vi bor här i nästan 3 månader, mellan oktober och december 2015 och 2017.

Fixa thailändsk telefonnummer

Publicerad 2015-10-11 06:00:59 i Allmänt,

Då det hade varit monsunregn med åska och blixtar på natten igår som gjorde att vi varit vakna flera timmar tog vi det lugnt på morgonen. Här sitter jag och äter frukost utanför vårt rum.
 
Närmare lunchtid tog vi oss ut för att fixa thailändska telefonnummer, detta för att kunna nå varandra när som helst utan att vara beroende av wi-fi. Vi trodde att det skulle gå jättefort.... Nytt simkort, betala och klart! Ehh, nej! Det tog TRE timmar.... Olivias telefon var tydligen låst på något sätt så det gick inte att få ett thainummer på hennes telefon. Försökte ringa Telia i Sverige vilket inte gick. På butiken var det två stycken som försökte på olika sätt men ingenting funkade. Det slutade med att jag fick köpa en ny telefon till Olivia. 
 
Vi höll på att svimma av hunger när vi äntligen var klara så vi åt på nån svensk restaurang som inte hade speciellt god mat. 
 
Efter det for vi på Lanta Diver och köpte lördagsgodis 😍 
När vi kom hem gick vi ner på stranden några timmar och bara njöt av livet. Här är en bild tagen på vårt boende från stranden.
 
Vi åt middag på samma restaurang som vi åt efterrätt på i förrgår. Jättemysig direkt på stranden.
 
 
 
När vi kom hem blev det en bok och lördagsgodis 😃
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lee

Bor i ett gigantiskt hus i Holmsund strax utanför Umeå med min kärlek, dotter och varannan vecka två bonusbarn 💕 och våra två husdjur Ester (katt) och Troy (hund). Jag jobbade som skolkurator på en gymnasieskola i Umeå fram tills vi åkte 2/10 2017. Nu pluggar jag heltid på distans. Är ursprungligen från Umeå men flyttade till fosterföräldrar i Gräsmyr när jag var 10 år. Har även bott 14 år i Vilhelmina och det är där min dotter är född. Tycker om att baka, läsa kriminalromaner och älskar att resa 😃

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela