annaleee.blogg.se

Den här bloggen handlar om min och Olivias första och andra resa till Koh Lanta i Thailand. Vi bor här i nästan 3 månader, mellan oktober och december 2015 och 2017.

Söndag 8/11

Publicerad 2015-11-10 04:14:00 i Allmänt,

Det kändes som att det skulle bli en varm dag så direkt efter frukosten gjorde Olivia bort läxan.
Vi tillbringade dagen i och vid poolen 😃
Som vanligt var Olivia mer under vattnet än över 😂 Det är konstigt att hon inte bränt sig under fötterna!
 
Den här hunden, som Olivia och Nelli döpt till Asko, träffar vi på dagligen. Den är överallt! Den är väldigt snäll och vill gärna följa med på promenad, busa på stranden, sova på vår altan (!).
När det blev för varmt gick vi upp på Two Scoops och tog varsin glassefterrätt 😍 
Såna här vackra blommor växer på buskar längs hela vägen upp till stora vägen 😃
Till middag provade vi en ny restaurang som ligger alldeles brevid Taste vid stora vägen. Maten var helt okej så här kan vi nog äta fler gånger!
När vi hämtade tvätten gick vi även in i butiken och jag shoppade en klänning och en topp 😃
Idag har det varit många tankar på pappa ❤️ naturligtvis, men åxå alla andra som inte heller finns här längre. Mamma, mormor, morfar och min fosterpappa ❤️ Saknaden känns extra stor just nu 😢 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lee

Bor i ett gigantiskt hus i Holmsund strax utanför Umeå med min kärlek, dotter och varannan vecka två bonusbarn 💕 och våra två husdjur Ester (katt) och Troy (hund). Jag jobbade som skolkurator på en gymnasieskola i Umeå fram tills vi åkte 2/10 2017. Nu pluggar jag heltid på distans. Är ursprungligen från Umeå men flyttade till fosterföräldrar i Gräsmyr när jag var 10 år. Har även bott 14 år i Vilhelmina och det är där min dotter är född. Tycker om att baka, läsa kriminalromaner och älskar att resa 😃

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela